Κορονοϊός: Μετά τα μπουζούκια και τα στριπτιτζάδικα προσαρμόζονται στα νέα μέτρα

Κορονοϊός: Μπουζούκια, πίστες και γενικά τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα ανοίγουν νωρίτερα προκειμένουν να προσαρμοστούν στα νέα μέτρα της κυβέρνησης κατά του ιού τα οποία επιβάλλουν το τελευταίο ποτό να σερβίρεται στις 12 το βράδυ. Το ίδιο θα κάνουν και τα στριπτιτζάδικα. 

Κορονοϊός νέα μέτρα: Ανοικτά από τις 19.00 τα στριπτιτζάδικα 

Μετά τα μπουζούκια και τα ...στριπτιτζάδικα παίρνουν σειρά και αλλάζουν το ωράριό τους προσαρμοζόμενα στα νέα

δεδομένα που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα για τον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα επιχείρηση στην Χαλκιδική ενημερώνει τους πελάτες της με ανάρτησή της στο Facebook ότι μέχρι τις 23 Αυγούστου αλλάζει το ωράριο λειτουργίας της και θα είναι ανοιχτή από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Η ίδια επιχείρηση, μάλιστα, «προσφέρει» στους πελάτες της στριπτιζ για prive show σε bachelor party μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε επίσης: Η Θεσσαλονίκη ...πρωτοπορεί: Τα μέτρα για τον κορονοϊό φέρνουν τα μπουζούκια ...απόγευμαΤα μέτρα για τον κορονοϊό φέρνουν τα μπουζούκια ...απόγευμα

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που επίσης, προχωρά σε αλλαγή προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το "Όραμα" στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχον επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21.30.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο Όραμα άρχισαν στις 7 Αυγούστου και είναι προγραμματισμένες για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Επίσης, το παλαιότερο Club της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί από τις 19.00 έως και τα μεσάνυχτα.

Το τροποποιημένο ωράριο εφαρμόζεται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου, περίοδο κατά την οποία θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Keywords
Τυχαία Θέματα