Κορονοϊός κλειστά θέατρα: Live στο youtube δίνει παράσταση ο Σπύρος Γραμμένος

Ο Σπύρος Γραμμένος μέσω Live Streaming δίνει παράσταση για το κοινό την ίδια ώρα που ο κορονοϊός κρατά κλειστά τα θέατρα και το κοινό στο σπίτι του. Δείτε την παράσταση του Σπύρου Γραμμένου μέσω Live Streaming στο youtube

και διασκεδάστε όταν σχεδόν οι περισσότεροι πλέον είναι αναγκασμένοι να παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι.

Ο Σπύρος Γραμμένος «σπάει» του λουκέτο λόγω κορονοϊού στα θέατρα και δίνει παράσταση για το κοινό μέσω Live Streaming από το Studio Praxis. Παρασκευή και 13 Μαρτίου, ώρα έναρξης 22.00 από το YouTube, μαζί του είναι και η Μυρτώ Βασιλείου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Γραμμένος, «δεδομένης της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο υπευθυνότητας προς τον εαυτό μας και τον διπλανό μας, η live εμφάνιση του Σπύρου Γραμμένου στον Σταυρό του Νότου μετακομίζει σε ασφαλέστερο μέρος, στο Studio ηχογράφησεων Praxis, για το καλό όλων μας!

Φτιάξτε τσάι ή "σκοτς ον δε ροκς" και απολαύστε ολόκληρο το πρόγραμμα της μουσικής παράστασης από τον καναπέ σας, εντελώς ασφαλώς και δωρεάν από το YouTube (22.00). Εις υγείαν!»

Παίζουν οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Χρήστος Καλκάνης (πλήκτρα - κλαρινέτο), Άλεξ Μυλωνάς(μπάσο), Ναταλία Κοκώση (κρουστά - ιρλανδική φλογέρα) και Χάρης Παρασκευάς (τύμπανα). Βίντεο και live streaming: Bασίλης Κολοκύθας Ήχος: Κωνσταντίνος Χαϊκάλης Υπεύθυνος παράγωγης: Κώστας Δετώρος Παράγωγη: Novel Vox, Με την συμβολή της Digital Minds.

Δείτε εδώ την παράσταση του Σπύρου Γραμμένου Live:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Live, Σπύρος Γραμμένος,koronoios, Live, spyros grammenos