Κορονοϊός: Κατάληψη σε σχολείο στα Γιαννιτσά επειδή οι μαθητές επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία

Κατάληψη έκαναν σήμερα οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών και ο λόγος είναι ο κορονοϊός. Σημειώνεται ότι περιλαμβάνεται στα σχολεία που επέστρεψαν από την εκδρομή στην Ιταλία.

Αναλυτικά, την κατάληψη έκαναν οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου, λέγοντας ότι φοβούνται μηπώς έχει κολλήσει κορονοϊό η Γ' Λυκείου που είχε πάει την εκδρομή στην Ιταλία.

Σε ανάρτησή

του στο facebook, εκπαιδευτικός από τα Γιαννιτσά αναφέρει τα ακόλουθα: «Με μεγάλη μου θλίψη ως κάτοικος Γιαννιτσών, ως εκπαιδευτικός, μα πάνω απ' όλα ως άνθρωπος πληροφορήθηκα πως μαθητές Λυκείου Γιαννιτσών προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη με αίτημα να μην επιστρέψουν άμεσα στο σχολείο οι μαθητές της Γ΄Λυκείου που επέστρεψαν εσπευσμένα από τη σχολική τους εκδρομή στην Ιταλία λόγω φόβου μόλυνσής τους από τον κορωνοϊό...

Δε θέλω να πω περισσότερα, δεν επιθυμώ να ασκήσω κριτική για ένα τόσο σοβαρό θέμα - τουλάχιστον όχι επί του παρόντος και εν βρασμώ ψυχής -, και σίγουρα δεν σκοπεύω να κατηγορήσω τους μαθητές... Εξάλλου τι ευθύνη φέρουν νέα παιδιά για την τοξικότητα του περιβάλλοντος στο οποίο μεγαλώνουν».

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα και στα Γιάννενα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Κορονοϊός: Ποια νοσοκομεία θα δέχονται ύποπτα κρούσματα

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΑΤΑΛΗΨΗΣΧΟΛΕΙΟΓΙΑΝΝΙΤΣΑΜΑΘΗΤΕΣΙΤΑΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα