Κόρινθος: Ο εφιάλτης της 14χρονης στα χέρια των συμμαθητών της και το μήνυμα της μητέρας της

Πώς κατάφερε η έφηβη να ξεγλιστρήσει από τα χέρια της συμμορίας που την αιφνιδίασε, την ακινητοποίησε και της επιτέθηκε στο προαύλιο του σχολείου.

Τον εφιάλτη της σεξουαλικής παρενόχλησης έζησε στα χέρια πέντε συμμαθητών της μία 14χρονη μαθήτρια σε γυμνάσιο της Κορίνθου.

Xθες το απόγευμα, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου μια 45χρονη μητέρα και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Όλα έγιναν το πρωί της Τετάρτης ενώ το 14χρονο κορίτσι ήταν στο σχολείο. Δέχτηκε στο προαύλιο την επίθεση και η υπόθεση δεν

άργησε να δημοσιοποιηθεί και να προκαλέσει σοκ στην Κόρινθο.

Το παιδί, προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια τους και τρέχοντας να απομακρυνθεί από το σημείο.

Την ακινητοποίησαν με τη βία την ώρα του διαλείμματος και στη συνέχεια άρχισαν να τη θωπεύουν, προσπαθώντας να της βγάλουν τα ρούχα. Το κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια τους και να ενημερώσει τους γονείς της και τη διεύθυνση του σχολείου. Σε βάρος των πέντε ανήλικων δραστών, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Το μήνυμα της μητέρας

Το δικό της μήνυμα προς τους γονείς και στα παιδιά στέλνει η μητέρα της 14χρονης που το πρωί της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της στην Κόρινθο, πέντε ανήλικοι συμμαθητές της, ενεργώντας από κοινού, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και, στη συνέχεια, τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους την Πέμπτη (15/12) δύο ανήλικοι για απόπειρα βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Από τις Αρχές συνελήφθησαν και 5 γονείς, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους των ανηλίκων, «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πως σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία και έχουν “διανθιστεί” στον τύπο. Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων».

#ΚΟΡΙΝΘΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΒΙΑΣΜΟΥ #ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ #14χρονη
Keywords
Τυχαία Θέματα