«Κόουτς» Παναγιωτόπουλος: Δίνει συμβουλές στον Κλοπ για να «αναστηθεί» η Λίβερπουλ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, έγινε για λίγο... προπονητής με αφορμή την (άσχημη) φετινή εικόνα της Λίβερπουλ στο γήπεδο.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει το σοκ της βαριάς ήττας (4-1) από τη Νάπολι για το Champions League. Εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές των Reds ανά τον κόσμο βλέπουν με προβληματισμό και αγανάκτηση το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή Premier League

ενώ και στο Champions League τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά στην πρεμιέρα.

Ειδικά, το αποτέλεσμα και η εικόνα της ομάδας κόντρα στη Νάπολι «έσκασε» τους οπαδούς της Λίβερπουλ που άσκησαν σφοδρή κριτική στον Γερμανό προπονητή Γιούργκεν Κλοπ. Ανάμεσα στους φίλους της αγγλικής ομάδας είναι και ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μετά την «τεσσάρα» θέλησε να δώσει τις συμβουλές του στον Κλοπ αφήνοντας το σχόλιό του στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Facebook.

«Αγόρασε ένα σέντερ μπακ κλάσης και μετέφερε τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο κέντρο. Και το πρόβλημα λύθηκε», έγραψε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκαλώντας κύμα σχολιασμών από οπαδούς της αγγλικής ομάδας κάτω από τη δική του ανάρτηση.

«Δεδομένου ότι είστε υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, συμφωνώ», έγραψε ένας. «Πες τα υπουργάρα μου», έγραψε άλλος, «έχεις λύσει όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα και είπες να λύσεις αυτά της Λίβερπουλ…», σχολίασε άλλος οπαδός.

«Υπουργέ αυτοί να αγοράσουν back,εμείς τις κορβέτες θα τις κλείσουμε επιτέλους? Την αναβάθμιση των ΜΕΚΟ? Κρίμα το ΠΝ να μείνει με 3 FDI», απάντησε άλλος χρήστης του διαδικτύου που ακολουθεί το λογαριασμό της Λίβερπουλ.

#ΝΙΚΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΕΘΝΙΚΗΣ_ΑΜΥΝΑΣ #ΑΓΓΛΙΚΗ #ΟΜΑΔΑ #FACEBOOK
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόουτς Παναγιωτόπουλος, Δίνει, Κλοπ, Λίβερπουλ,koouts panagiotopoulos, dinei, klop, liverpoul