Κόντρα για τις δηλώσεις στην Politico: Διέψευσε ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα

Κόντρα στη Βουλή για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Politico, ο οποίος είχε αναφέρει ότι «υπάρχει φόβος για περιφερειακές αναταραχές».

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην Βουλή ότι ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στην συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσες είχε δηλώσει ότι «υπάρχει φόβος για περιφερειακές

αναταραχές στην ελληνική Μακεδονία, όπου οι αυτονομιστικές δυνάμεις μπορούν να δουν τη συμφωνία (σ.σ. με την πΓΔΜ) ως πρόσκληση να οργανωθούν».

Απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε «Ζήτημα μειονότητας ανοίξατε πρώτος εσείς με τη συνέντευξη σας στο περιοδικό Politico» και διαβάζοντας το άρθρο 4 παρ. 3 της Συμφωνίας τόνισε: «Αν υπάρχει μια σύμβαση, μια συμφωνία που μας προστατεύει πλήρως από το ενδεχόμενο στο μέλλον να εγερθεί ζήτημα τέτοιο μειονοτικό στη χώρα μας είναι η Συμφωνία των Πρεσπών».

Πράγμα το οποίο φαίνεται ότι δεν ισχύει καθώς στην συνέντευξή του όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο Κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει στην Politico, ότι «υπάρχει φόβος για περιφερειακές αναταραχές» χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε για την Μακεδονία, καθώς μόνο η φράση που βρίσκεται μέσα στα εισαγωγικά αποτελεί δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα