Κοινωνικό φροντιστήριο Δήμου Παύλου Μελά: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου 2017 -2018 Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο Σταυρούπολης, η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών με τα στελέχη του Τμήματος Υγείας, Κοινωνικών & Προνοιακών Θεμάτων

κατά την οποία δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και παρουσιάστηκε το αναλυτικό εβδομαδιαίο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.

Κατεβάστε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός του προγράμματος που είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων λόγω ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.

Απώτερος στόχος της δράσης που υλοποιεί ο Δήμος Παύλου Μελά για έκτη συνεχή χρονιά είναι να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία για τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Σταυρούπολης, έδρα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ βρίσκεται στην οδό Παπανικολή κοντά στη διασταύρωση της οδού Λαγκαδά με τη Λεωφόρου Στρατού, σταυροδρόμι των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, ευχαριστούν τις Διευθύνσεις των δύο Σχολείων της Σταυρούπολης, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας επιθυμεί να εγγράψει το παιδί του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορεί να απευθυνθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά καθώς ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ με τα παρακάτω ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Απαραίτητα

1. Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης τελευταίου τριμήνου

3. Αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας (2016) ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής από το ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια Αρχή

4. Βεβαίωση κατοικίας ή φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ

5. ΑΜΚΑ γονέα και μαθητή / τριας

Πρόσθετα

α. Για μονογονεϊκές οικογένειες

1. Διαζευκτήριο ή Δικαστική Απόφαση

2. Υπεύθυνη δήλωση ότι τελεί σε διάσταση και δικαστική απόφαση ή ιδιωτικό συμφωνητικό επιμέλειας παιδιών

3. Ληξιαρχική πράξη θανάτου σε περίπτωση χηρείας

β. Για πολύτεκνες οικογένειες

1. Κάρτα πολυτεκνίας αν δεν προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

γ. Για γονείς ή αδέρφια με προβλήματα υγείας

1. Απόφαση υγειονομικής επιτροπής για γονείς ή αδέρφια ΑΜΕΑ

δ. Άνεργοι

1. Βεβαίωση χρόνου ανεργίας γονέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Λήμνου 2 Νικόπολη

2310 020185, 2310020196

Keywords
Τυχαία Θέματα