Κοινή συνεδρίαση Λοιμωξιολόγων και Επιτροπής Εμβολιασμού την Τρίτη, τι θα συζητήσουν

Κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν η επιτροπή λοιμωξιολόγων και εθνική επιτροπή εμβολιασμών, το πρωί της Τρίτης.

Το σχέδιο για την «επιστροφή από τις διακοπές», της επιστροφής δηλαδή «στην κανονικότητα» θα καταρτίσουν όπως φαίνεται τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και εκείνα της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών που συμμετέχουν σε κοινή συνδρίαση το πρωί της Τρίτης.

Αν και η ατζέντα δεν έχει ακόμα καθοριστεί, ο πρωθυπουργός σκιαγράφησε λίγο πολύ το που θα κινηθεί η συζήτηση. Στην επανάκαμψη των εμβολιασμών, που έχουν ρίξει ρυθμούς

λόγω και των διακοπών των πολιτών, στο να πειστούν όσοι παραμένουν διστακτικοί σχετικά με τα εμβόλια, αλλά και τι θα γίνει από Σεπτέμβρη με τους κλειστούς χώρους των καταστημάτων.

Οι σχετικές απαντήσεις πάντως, αναμένεται να δοθούν στο τέλος του μήνα, όπως ξεκαθάρισε και ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα προσπαθήσουμε να ενθαρρύνουμε τους πολίτες»

Για προσπάθεια να πειστούν όσοι παραμένουν καχύποπτοι για τα εμβόλια έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός. «Δεν ξέρω πόσες ακόμα ιστορίες πρέπει να ακουστούν για να πειστούν οι καχύποπτοι να κάνουν αυτό το βήμα. Θα χρησιμοποιήσουμε μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να ενθαρρύνουμε τους συμπολίτες μας» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να επεκταθεί και σε άλλους κλάδους ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοινή, Λοιμωξιολόγων, Επιτροπής Εμβολιασμού, Τρίτη,koini, loimoxiologon, epitropis emvoliasmou, triti