Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (συνεχής ενημέρωση)

Η κακοκαιρία Daniel θα καθυστερήσει τον αγιασμό για χιλιάδες μαθητές: Σε ποιες περιοχές θα έχουμε κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Την ώρα που ολόκληρες πόλεις και χωριά βρίσκονται θαμμένα κατώ από τη λάσπη - μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel - δήμοι και περιφέρειες προσανατολίζονται στην αναβολή έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία.

Σε δηλώσεις

της την Παρασκευή, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή ανέφερε ότι σε τηλεδιάσκεψη που προγραμματίστηκε για σήμερα με τους διευθυντές, η δική της εισήγηση - όπως και των δημάρχων - είναι να αναβληθεί για μια εβδομάδα ο αγιασμός.

Σύμφωνα με την υφυπουργό, «το πιθανότερο είναι ότι εκεί θα καταλήξουμε αλλά μην το παίρνετε ως απόφαση».

Υπενθυμίζεται πωςη ΕΛΜΕ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της έχει σημειώσει πως «θεωρεί αυτονόητη την ανάγκη να αναβληθεί η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Μαγνησίας, μέχρι να ελεγχθούν τα σχολεία και κυρίως μέχρι να αποκατασταθούν οι προϋποθέσεις ομαλής μετάβασης από και προς τα σχολεία από εκπαιδευτικούς και μαθητές. Προς το παρόν προέχει η ζωή και η κάλυψη επιβιωτικών συνθηκών».

Επίσημες ανακοινώσεις έχουν γίνει για τους παρακάτω δήμους {η λίστα θα ανανεώνεται}

Δήμος Ρήγα Φεραίου (Μαγνησία): Με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των πλημμυρικών φαινομένων που ξέσπασαν στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, η τέλεση των αγιασμών για την έναρξη των σχολείων θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, ώστε να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι στη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων. #ΚΛΕΙΣΤΑ_ΣΧΟΛΕΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΕΛΜΕ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΜΑΓΝΗΣΙΑ #ΤΡΙΚΑΛΑ #ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλειστά, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου,kleista, deftera 11 septemvriou