«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - «Τζόγος» στο Επικρατείας

Σήμερα θα ανακοινωθούν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το Μαξίμου προχωρά σε διεύρυνση του ψηφοδελτίου του με νέα στελέχη να εντάσσονται στην ηγετική ομάδα.

Πολλοί παρατήρησαν ότι στο Μέγαρο Μουσικής, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος για την περίοδο 2019-2023, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

δεν ήταν μόνος του στην σκηνή. Ήταν πλαισιωμένος από στελέχη που εργάστηκαν στο πλάι του πρωθυπουργού και από δω και πέρα θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες.

Η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσίογλου θεωρείται ότι έχει λαϊκό έρισμα και θα συνεισφέρει σε καθημερινή βάση στον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Η Ράνια Σβίγκου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο επικρατείας παραμένουν όλα ανοιχτά. Ισχυρό φαβορί είναι η κ. Αχτσιόγλου ενώ μία θέση στο Επικρατείας διεκδηκεί ο Γιώργος Γραµµατικάκης,ο υπουργός Άμυνας, κ. Αποστολάκης και ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Κλείνουν τα ψηφοδέλτια

Σήμερα θα κλειδώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών. Στην Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος επίσης θα κλειδώσουν και τα νέα καθήκοντα των Λευτέρη Κρέτσου και Έφης Αχτσιόγλου.

Στην Α’ Αθηνών είναι να κατέλθουν ως υποψήφιοι οι Ράνια Σβίγκου, Αλέκος Φλαµπουράρης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης. Ερωτηµατικό παραµένει ο Νάσος Ηλιόπουλος. Στη Β’ Αθηνών στον Νότιο Τοµέα θα είναι υποψήφιοι οι  Νίκος Παππάς, Γιώργος Βασιλειάδης, Θεανώ Φωτίου, Νίκος Ξυδάκης, Γιάννης Μπαλάφας, Ραλλία Χρηστίδου.

Στη Β’ Αθηνών στον Δυτικό Τοµέα θα είναι υποψήφιοι οι: Γιάννης Δραγασάκης,  Παναγιώτης Ρήγας, Παναγιώτης Κουρουµπλής, Νίκος Τόσκας. Επίσης ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Στη Β’ Αθηνών στον Βόρειο Τοµέα θα είναι υποψήφιοι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Τάσος Πετρόπουλος, Γιάννης Μουζάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα