Κίνημα αγανακτισμένων για τις μάσκες στήνουν τα απομεινάρια της «Χρυσής Αυγής»

Ακροδεξιοί και νεοναζιστικοί κύκλοι υπολείμματα της Χρυσής Αυγής κρύβονται πίσω από πολλές από τις συγκεντρώσεις κατά της μάσκας στα σχολεία με τα απομεινάρια του νεοναζιστικού μορφώματος να πρωτοστατούν σε αυτές.

Καλούν δε μέσα από το Ιnternet και τα social media σε νέες πιο μαζικές συγκεντρώσεις για τις μάσκες την προσεχή Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου,

μόλις μια μέρα δηλαδή, πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε κείμενο στο ethnikismos net βάλουν κατά πάντων και της κυβέρνησης κάνοντας σαφείς τις προθέσεις τους να μετατρέψουν τις αντιδράσεις κατά της μάσκας σε ‘’Κίνημα Αγανακτισμένων’’ το οποίο θα ελέγχουν για τους δικούς τους σκοπούς.

«Πόνεσαν πολύ τη χούντα Μητσοτάκη –και τις "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις" που τη σιγοντάρουν, δηλαδή όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου!- οι λαϊκές συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Λαμία, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Ξάνθη, Βέροια και αλλού. Και για την καλλιέργεια κλίματος φόβου και τρομοκρατίας εν όψει των συγκεντρώσεων που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή, οι οποίες αναμένεται να συγκεντρώσουν πολλαπλάσιους πολίτες από τις πρώτες, οι χουνταίοι δείχνουν τα… δόντια τους!» αναφέρει το κείμενο του ethnikismos net που συνδέεται με το άλλοτε επίσημο site της Χρυσής Αυγής που τώρα υπολειτουργεί έχοντας έχει πάρει παράλληλα αποστάσεις από τον διαβόητο αρχηγό Μιχαλολιάκο.

Το ακροδεξιό κείμενο καταλήγει με την προτροπή προς τους πολίτες να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις της Κυριακής με στόχο -όπως λένε- το κίνημα κατά της μάσκας στα σχολεία να εξελιχθεί σε Κίνημα Αγανακτισμένων. «Η καλύτερη απάντηση στις μεθοδεύσεις της χούντας και των κολαούζων τους, είναι να είμαστε πολλαπλάσιοι στις συγκεντρώσεις και πορείες της προσεχούς Κυριακής! Και η αντίδραση στην υποχρεωτική μασκοφορία, να μετεξελιχθεί σε Κίνημα Αγανακτισμένων, που θα οδηγήσει στην πτώση της χούντας, πριν ρίξει την Χώρα και τον Λαό στα βράχια»

Υποψήφια της Χρυσής Αυγή η διοργανώτρια στη Θεσσαλονίκη

Όπως αποκαλύφθηκε μια εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Θεοχαρίδου ήταν υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Θεσσαλονίκης έχοντας λάβει 966 σταυρούς.

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega αναφορικά με την διαμαρτυρία μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αρνήθηκε καταρχάς την ύπαρξη του κορονοιού όπως δηλαδή, κάνουν οι περισσότεροι απ’ όσους αντιδρούν στη μάσκα θεωρώντας προφανώς ότι πρόκειται για κάποια παγκόσμια συνομωσία.

Μπέρδεψε βέβαια στα λεγόμενα της την ισπανική γρίπη με τη χολέρα αλλά αυτά είναι …λεπτομέρειες για το κοινό στο οποίο απευθύνεται η κυρία Θεοχαρίδου:

«Δεν έχω δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά. Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική χολέρα, όχι αυτό που ζούμε τώρα» είπε ενώ τάχθηκε -αναμενόμενα- και κατά του εμβολίου.

Υποστήριξε ακόμη ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες και παρέπεμψε σε δήθεν δηλώσεις πνευμονολόγων. Όταν ρωτήθηκε αν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο, υποστήριξε ότι «θα κάνουμε αποχή» ενώ σχετικά με την πιθανότητα εισαγγελικής παρέμβασης τόνισε: «Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38.000, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά. Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα