Νίκος Ανδρουλάκης: Πήραμε εντολή για αλλαγή και ανανέωση - Επικεφαλής της ΚΟ ο Μ. Κατρίνης

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, έστειλε μήνυμα αλλαγής. Τι ζήτησε από τους βουλευτές. Πώς αναδιατάσσεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τον πυρήνα τον ανθρώπων στους οποίους θα βασιστεί για την επανεκκίνηση του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ παρουσίασε επισήμως ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ενώ έστειλε μήνυμα για τις αλλαγές στην παράταξη. Ο κ. Ανδρουλάκης, επανέλαβε πάντως ότι «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».

Στο πλαίσιο αυτό, νέος επικεφαλής της

Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής θα αναλάβει ο βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, μετά από πρόταση του νέου πρόεδρου του κόμματος στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά την εκλογή του.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο κ. Ανδρουλάκης έστειλε μήνυμα για διαδικασίες αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος από τη βάση, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό από άκρη σε άκρη της χώρας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι επικεφαλής της ΚΟ και θα αντικαθιστά τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο στη Βουλή, αφού δεν είναι βουλευτής στην εθνική αντιπροσωπεία, αλλά ευρωβουλευτής.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ αναπληρώτρια αναλαμβάνει η Νάντια Γιαννακοπούλου. Για τη θέση της γραμματέως της ΚΟ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρότεινε την Ευαγγελία Λιακούλη και τον Γιώργο Αρβανιτίδη για αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ.

«Πήρα ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι με μια εντολή προοπτικής για την παράταξη. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε μεγαλύτερη, ισχυρή τη Δημοκρατική Παράταξη» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δεσμεύθηκε για ένα σύγχρονο προγραμματικό λόγο που θα βασίζεται στην ιδεολογία της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που θα δίνει απαντήσεις στις ανισότητες.

«Η νέα σύνθεση της ΚΟ αντανακλά πνεύμα ενότητας και ανανέωσης, κάνει πράξη την εντολή των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν. Όπως είπε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, η ΚΟ θ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας» τόνισε από πλευράς του ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Παναγιώτης Βλάχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, Ανδρουλάκη,kinal - pasok, androulaki