Κηφισιά: Φρίκη προκαλούν οι προφητικές αναρτήσεις της 33χρονης περί... «νεκροψίας»

«Έντονη» παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να είχε η 33χρονη γυναίκα που βρέθηκε γαζωμένη από καλάσνικοφ στο σπίτι της στην Κηφισιά.

Κάποιες από αυτές τις αναρτήσεις ήταν μάλιστα και άκρως προφητικές αφού έκαναν λόγο για σφαίρες και νεκροψία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά μια γυναίκα 33 ετών που έπεσε δολοφονημένη από σφαίρες καλάσνικοφ στα Βόρεια Προάστια. Οι αναφορές κάνουν λόγο για εκτέλεση «συμβολαίου θανάτου».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της γυναίκας διαβάζουμε τα προφητικά λόγια: «Την επόμενη φορά που θα «ανοιχτώ» σε κάποιον θα είναι

στη νεκροψία μου».

Σε άλλη δημοσίευση βλέπουμε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέμματα και στο τέλος οι σφαίρες. Εγώ έτσι θα πω καλό μήνα», σε λεζάντα φωτογραφίας αναρτημένη την πρώτη του Ιούνη και στην οποία η 33χρονη απεικονιζόταν να σημαδεύει έναν στόχο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της. Το 2011 άγνωστοι προσπάθησαν και πάλι να της αφαιρέσουν τη ζωή έξω από το κατάστημα οπτικών που διατηρεί η μητέρα της στην οδό Βεϊκου στο Γαλάτσι. Τότε ήταν έγκυος έξι μηνών.

Η 33χρονη βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε στην Κηφισιά.

Η γυναίκα είχε απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές της αστυνομίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Το ''βαρύ'' παρελθόν της γυναίκας που δολοφόνησαν στην Κηφισιά: Γιατί προκαλούσε δέος στη νύχτα (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα