Καυγάς στον αέρα ανάμεσα σε Κουσουλό και Μαρέδη, «μας τα έκανες τσουρέκια, γλειφτράκι»

Μεγάλη ένταση με εκφράσεις του τύπου «μας τα έχεις κάνει τσουρέκια» και «γλειφτράκι», επικράτησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ανάμεσα στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και στον επίσης δημοσιογράφο Δημήτρης Μαρέδης, σχετικά με την υπόθεση του πατρός Αντωνίου και την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, φάνηκε εξαρχής να εκνευρίζεται με τα όσα υποστήριζαν για τον πατέρα Αντώνιο τόσο ο συνάδελφός του, Δημήτρης Μαρέδης, ο οποίος έδειχνε να παίρνει το μέρος του, όσο και με τα όσα ακούστηκαν, ότι ο ιερέας δεν ήταν καλός στις συνεντεύξεις, δεν έβγαινε

να μιλήσει ποτέ στις κάμερες και δεν ήταν εξοικειωμένος.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης ήταν με το μέρος του Πέτρου Κουσουλού, με τον τελευταίο να προσπαθεί να πάρει τον λόγο και τον Δημήτρη Μαρέδη να μην του επιτρέπει, μιλώντας από πάνω του.

«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με αυτήν την ιστορία. Συγγνώμη, άφησέ με να μιλήσω. Τόση ώρα γλειφτράκι, παπαγαλάκι, του πατρός Αντωνίου. Παρακολουθώ ένα τέταρτο μία εκπομπή ξεπλύματος του πατρός Αντωνίου. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό. Φεύγω», ξέσπασε ο Πέτρος Κουσουλός και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό.

«Στο καλό. Όχι θα στήσουμε κατηγορούμενο έναν άνθρωπο. Θα αναβιώσουμε τα τηλεοπτικά δικαστήρια. Το σόου είναι κακόγουστο», απάντησε ο Δημήτρης Μαρέδης, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη τού ζητούσε να γυρίσει πίσω.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο Πέτρος Κουσουλός επέστρεψε στη θέση του.

Δείτε στο 5:40

#ΠΕΤΡΟΣ_ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ #ΚΑΥΓΑΣ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καυγάς, Κουσουλό, Μαρέδη,kavgas, kousoulo, maredi