Κάτω Πατήσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον 16χρονο

Ο 16χρονος με τον ξάδερφό του τρέχουν να γλιτώσουν από την παρέα των ανηλίκων που τους κυνηγά για να τους ληστέψει στα Κάτω Πατήσια.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται τρία άτομα να τους καταδιώκουν στους δρόμους της περιοχής στα Κάτω Πατήσια και από πίσω, ακολουθούν οι συνεργοί τους.

Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες ακινητοποιούν τον 16χρονο και του παίρνουν το κινητό τηλέφωνο, και τότε ένας 15χρονος βγάζει μαχαίρι.

Ο 15χρονος κατάφερε τρείς μαχαιριές στον 16χρονο, μία στα πλευρά, μία

στην πλάτη και μια στο δεξί πόδι. Μάλιστα, ένα από αυτά τα τραύματα, αυτό στην πλάτη, πέρασε ξυστά από τον πνεύμονα, γι’ αυτό και το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του 16χρονου μίλησε στο mega για την πορεία της υγείας του παιδιού του.

«Καλύτερα είναι, τον παρακολουθούν τώρα και άρχισε να περπατάει. Χθες του έκαναν μία βόλτα. Τον ρώτησα ξανά, του λέω ‘είχες πρόβλημα μαζί του; Είχατε θέμα;’ Moυ λέει πρώτη φορά τον γνωρίζω, τον βλέπω».

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών ταυτοποίησαν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας τον 15χρονο μαχαιροβγάλτη και τον συνέλαβαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ανήλικος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ αρνήθηκε να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

«Τα παιδιά μου όλα έχουν τρομάξει. Σήμερα το παιδί μου, αύριο άλλο παιδί. Πάλι καλά τον έπιασε η αστυνομία για να μην το κάνει σε άλλο παιδί.

Πρώτη φορά τους βλέπω αυτούς εγώ. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Κοιτάω την οικογένειά μου. Και το μαγαζί δηλαδή πέντε χρόνια δεν ακούστηκε ποτέ μια φασαρία, κάποιος έχει μπει, κάποιος είναι μεθυσμένος. Δεν είχαμε θέματα ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι, ο πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε είναι ο ιδιοκτήτης του καφέ στη Νέα Ιωνία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί την περασμένη Τρίτη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί 39χρονος θαμώνας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν την σκληρή συμμορία «L» των 7 κακοποιών από την Αλβανία.

#ΚΑΤΩ_ΠΑΤΗΣΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ #16ΧΡΟΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα