Κατάθεση ψυχής από Στάνκογλου: Ζω από θαύμα, μεγάλωσα με δυσκολίες, ήμουν λίγο τσογλανάκι (βίντεο)

«Είμαι "ποτισμένος" από αδρεναλίνη, ζω από θαύμα, μεγάλωσα με δυσκολίες, ήμουν λίγο τσογλανάκι», υπογράμμισε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια και είπε πράγματα με μεγάλο ενδιαφέρον για π΄ς μεγάλωσε. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον «Alpha» και ανέφερε: «Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος όπως λέμε που διψάει να ζήσει, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο - πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα, κάνεις διάφορα». «Είμαι

"ποτισμένος" από αδρεναλίνη, ζω από θαύμα, μεγάλωσα με δυσκολίες, ήμουν λίγο τσογλανάκι», είπε ακόμα...

«Όταν μπήκα στη δραματική σχολή δεν ήμουν σίγουρος εάν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήθελα να γίνω γεωπόνος. Άλλαξα πάρα πολλά όμως στη ζωή μου. Έφτασα στο σημείο να μην ξέρω τι θέλω να κάνω. Είχα κάνει άπειρες δουλειές μέχρι να μπω στη δραματική σχολή. Οικοδομή με τον πατέρα μου, ντελίβερι, promotion σε προφυλακτικά και σερβιέτες, promotion σε τσιγάρα, barman, σερβιτόρος. Είναι τόσα πολλά που τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς να δουλεύω», υπογράμμισε, ακόμα ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Αδρεναλίνη είχα από μικρό παιδί. Είναι από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζει. Με εξιτάρει και είμαι ποτισμένος με αυτήν. Έχω μια τάση αυτοκαταστροφής μερικές φορές. Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος που διψάει να ζήσει, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα. Έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη ζωή μου. Θεωρώ πως το ότι ζω και μιλάμε αυτή τη στιγμή... Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό που ξέρεις, με δυσκολίες στα σπίτια εκεί. Και βία υπήρχε, όσο γλυκιά κι αν ήταν η ζωή με ωραία παιχνίδια στην αλάνα, με ποδόσφαιρο, με μπάσκετ... Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να τις πω! Ήμουν λίγο τσογλανάκι, ένα τσογλάνι που θα έκανε την βλακεία του. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το ξεπέρασα πολύ γρήγορα αυτό και το είδα αλλιώς», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, και μιλάω για όλους όσοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αυτή τη στιγμή», επεσήμανε, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα