Καταστήματα: Ποια είναι ανοιχτά - Πότε ανοίγουν οι μεγάλες αλυσίδες

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους αρκετά καταστήματα. Δείτε ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά και πότε θα ανοίξουν οι μεγάλες αλυσίδες.

Ήδη λοιπόν, από τη Δευτέρα, λειτουργούν το εξής καταστήματα:

- Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα.

- Λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα.

- Λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα.

- Λιανικό εμπόριο εφημερίδων

και γραφικής ύλης σε εξειδικευμένα καταστήματα.

- Λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα.

- Λιανικό εμπόριο ανθέων.

- Υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων.

- Δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής.

- Υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων.

- Καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας

Πότε ανοίγουν Jumbo, Public, Πλαίσιο, IKEA

Το σχέδιο προβλέπει ότι στις 11 Μαΐου θα ανοίξει το υπόλοιπο λιανεμπόριο.

Τα Jumbo είναι στις επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν στις 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του καταστήματος στο Facebook, τα Jumbo ανοίγουν επίσημα στις 11/05, με ωράριο 10:00 με 21:00.

Ωστόσο κλειστά θα παραμείνουν τα Jumbo που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και συγκεκριμένα τα εξής καταστήματα:

Σπάτα (Smart Park)

Ίλιον (Escape Center)

Πάτρα (Veso Mare)

Μαρούσι Avenue

Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά κέντρα προγραμματίζεται να ανοίξουν την 1η Ιουνίου.

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα τα καταστήματα Λακαταμιας - Λάρνακας - Λεμεσού Α έχουν άνοιξαν επίσης τη Δευτέρα, με ωράριο: Δευτέρα-Σάββατο 09:00 - 21:00 - Κυριακή 10:30 - 20:00.

Τα Public άνοιξαν τη Δευτέρα, αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως βιβλία, ηλεκτρονικά, κινητά, γραφική ύλη, κομπιούτερ, αξεσουάρ τηλεφωνίας και άλλα.

Το Plaisio αναφέρει: «Από 4/5 ανοίγουμε όλα μας τα καταστήματα εκτός του Μall και του Athens Heart Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00-20:00.
Mάθε τι μέτρα ασφαλείας πήρε η εταιρία, τι πρέπει να ξέρει κάθε επισκέπτης και ποια προϊόντα είναι εμπορεύσιμα μέχρι τις νέες ανακοινώσεις».

Ο Κωτσόβολος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 04/05! Στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί κατ’ ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτησή σας. Στην είσοδο των καταστημάτων δίνονται κάρτες εισόδου για ελεγχόμενη ροή των επισκεπτών, τηρείται κατ’ ελάχιστον απόσταση 2μ, αντισηπτικά υγρά βρίσκονται σε διάφορα σημεία εντός των καταστημάτων, έχουν τοποθετηθεί Plexiglass στα ταμεία και στους χώρους service & παραλαβής εμπορευμάτων ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ανέπαφα με χρήση κάρτας με την υπηρεσία Pay Express και να λάβετε την απόδειξή σας με sms. Επιπλέον, οι χώροι καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σας παρακαλούμε με τη σειρά μας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής και προτείνουμε να εισέρχεστε με μάσκα στα καταστήματά μας».

Τη Δευτέρα άνοιξαν και τα media Markt. Τα καταστήματα πουλάνε τα είδη για ηλεκτρονικού υπολογιστές και κινητά και τα υπόλοιπα προϊόντα μέσω του online καταστήματος.

Τα IKEA ανοίγουν στις 11 Μαΐου. «Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, σε όλους τους τομείς και να σας υποδεχτούμε ξανά στα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών μας από Δευτέρα 11 Μαΐου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα