Καταδικάστηκε ο καθηγητής που απειλούσε μαθητή - "Θα σε σφάξω εάν έρθεις" του είχε πει

Σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε 67χρονος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες που τον έφεραν να απειλεί μαθητή μέσα στην τάξη, λέγοντάς του πως "αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω".

Ο καθηγητής παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του. Μετά το περιστατικό με τις απειλές κατά μαθητή ο καθηγητής συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 1η Οκτωβρίου.

Είχε προηγηθεί ο μαθητής που περιέγραψε στη μητέρα του τι είχε

συμβεί και εκείνη ζήτησε εξηγήσεις από τον καθηγητή. Ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα, επαναλαμβάνοντας την ίδια απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού.

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου μιλώντας στον Ant1 επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο και πως έχουν σημειωθεί ξανά αντίστοιχα με τον ίδιο καθηγητή.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", σε βάρος του συγκεκριμένου καθηγητή έχουν γίνει τρεις ΕΔΕ, ενώ   σημείωσε πως είχαν γίνει από καιρό προσπάθειες για την απομάκρυνση του καθηγητή από το σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα