Καστράκι: Συνάντηση Μητσοτάκη με τους γονείς των τριών κοριτσιών που «χάθηκαν» στα Τέμπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους γονείς των τριών κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στο Καστράκι, στην περιοχή της Καλαμπάκας, το πένθος από τον χαμό των τριών νέων κοριτσιών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εξακολουθεί να βαραίνει τις ψυχές των δικών τους ανθρώπων.

Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσκεψή του στα Τρίκαλα, συνάντησε -μακριά από τις κάμερες- τους χαροκαμένους γονείς των δύο δίδυμων κοριτσιών και της πρώτης τους ξαδέλφης, που χάθηκαν το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Η συνάντηση έγινε ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών και σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τις μητέρες των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι, καθώς και με τον πατέρα της Αναστασίας.

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση που προηγήθηκε της εκδήλωσης στο Μουσείο Τσιτσάνη δεν έγινε γνωστό. Ωστόσο, φαίνεται να ήταν μια πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού που κάλεσε τις οικογένειες σε συζήτηση λίγο πριν φτάσει στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr οι γονείς φερόταν να επιθυμούν να παραστούν στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο με την κίνηση του προέδρου της ΝΔ η συνάντηση έγινε σε απόλυτη ιδιωτικότητα.

#ΤΕΜΠΗ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΚΟΡΙΤΣΙΑ #ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΓΟΝΕΙΣ #ΤΡΙΚΑΛΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα