Καρολάιν - Γλυκά Νερά: Σαν σήμερα θα γινόταν 20 χρονών, τα σπαρακτικά μηνύματα

Η άτυχη Κάρολαϊν θα έκλεινε σήμερα τα 20 της χρόνια αν ο συζυγοκτόνος δεν έκοβε τόσο πρόωρα και απάνθρωπα το νήμα της ζωής της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σαν σήμερα η άτυχη Καρολάιν γεννήθηκε και θα έκλεινε μόλις τα 20 της χρόνια. Όλα αυτά αν ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν την είχε δολοφονήσει στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά σε ένα έγκλημα που τάραξε το πανελλήνιο.

Αντί όμως να είναι μια ημέρα χαράς για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όλοι πενθούν για τον άδικο και πρόωρο χαμό της και ειδικά οι γονείς της που βρίσκουν χαρά και παρηγοριά μέσα από την εγγονή τους.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκαν σελίδες στη μνήμη της Καρολάιν, οι οποίες έχουν κατακλυστεί από μηνύματα για την άτυχη κοπέλα.

«Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλιά σου» γράφει ένας χρήστης.

«Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» γράφει ένας άλλος.

«Καλό παράδεισο. Γαλήνια, ουράνια γενέθλια» έγραψε ένας άλλος.

«Από χθες είναι στο μυαλό μου συνέχεια»

«Από χθες είναι στο μυαλό μου συνέχεια, γιατί χθες συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τη δολοφονία και σήμερα θα έκλεινε τα 20 χρόνια του κάτι που δεν πρόλαβε και έμεινε στα 19 αφήνοντας πίσω του γονείς και το κοριτσάκι της» λέει η καθηγήτρια της Καρολάιν, Κική Αναγνώστου στον Alpha.

Μάλιστα, σε τρεις μέρες η Καρολάιν θα γιόρταζε και την επέτειο του γάμου της, ο οποίος έγινε στις 15 Ιουλίου του 2019. Έναν γάμο που έμοιαζε με παράδεισο και αποδείχτηκε κόλαση…

Keywords
Τυχαία Θέματα