Καρντάσιαν, Ντε Νίρο, Σακίρα και Ρονάλντο πετούσαν με την εταιρεία, το ελικόπτερο της οποίας έπεσε στον Πόρο (pics)

Όλο το διεθνές τζετ σετ είχε πετάξει με την εταιρεία Ifly, το ελικόπτερο της οποία έπεσε χθες στον Πόρο, παρασύροντας στον θάνατο τρία άτομα.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, ο Χιου Τζάκμαν, ο Λάιονελ Ρίτσι και ο Μπράιαν Φέρι, ο Τομ Χανκς, η Πάμελα Άντερσον ακόμα και η Κλόε Καρντάσιαν αλλά και η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφίας είχαν πετάξει στο παρελθόν

με την συγκεκριμένη εταιρεία, γεγονός που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες - διαφήμιση της εταιρείας.

Η εταιρεία IFLY ανήκει στον εφοπλιστή Σπύρο Οικονόμου, εδρεύει στην Πάχη Μεγάρων και είναι θυγατρική της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. σύμφωνα με ανακοίνωση της «Ελληνικής Τεχνικής», ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Κ. Στέγγου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για το δυστύχημα 

Η διοίκηση της εταιρείας «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως σήμερα το ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C με αριθμό νηολογίου SXΗΤΟ, που ανήκει στον στόλο της, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο. «Το ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί εκ των προτέρων όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας χειριστής και δύο αλλοδαποί άνδρες επιβάτες, τα στοιχεία των οποίων είχαν αρμοδίως γνωστοποιηθεί. Τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται» και για τον σκοπό αυτό παρέχει «στις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή». «Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων για την παροχή κάθε αναγκαίας αρωγής».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρντάσιαν Ντε Νίρο Σακίρα, Ρονάλντο, Πόρο,karntasian nte niro sakira, ronalnto, poro