Καρδιολόγος καταγγέλλει «ομερτά και αντιεμβολιαστικό παραλήρημα» από ιερείς

Θρήνος στη Λάρισα, μετά το θάνατο του 41χρονου καρδιολόγου (ήταν ανεμβολιάστος), νόσησε από κορονοϊό και «κατέληξε» μέσα σε 12 ημέρες.

O Βασίλης Καπαγιάννης, καρδιολόγος και συνάδελφος και φίλος του γιατρού, μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. «Ήταν εξαιρετικός σαν γιατρός και σαν άνθρωπος, πρόσχαρος, ήταν άνθρωπος που έσκυβε στο πρόβλημα του ασθενή. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο

41χρονος είχε βγει σε αναστολή εργασίας γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Σύμφωνα με τον συνάδελφό του, η υποχρεωτικότητα του εμβολίου ήταν ο λόγος που τον έκανε να διατηρεί αυτήν την στάση.

«Γνωρίζοντας τον ίδιο, ένα πνεύμα ελεύθερο, έψαχνε τα πράγματα, δε δεχόντανε πράγματα χωρίς να τα εξετάσει. Θεωρώ με κάθε επιφύλαξη ότι ίσως το κομμάτι της υποχρεωτικότητας ήταν αυτό που τον είχε κάνει να καθυστερήσει να εμβολιαστεί». Ο καρδιολόγος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

«Έπεισαν τη μητέρα μου να μην εμβολιαστεί»

Εξάλλου, ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης καταγγέλλει ότι το αντιμεβολιαστικό κίνημα στην Φλώρινα έχει διεισδύσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας την 81 ετών μητέρας του να μην εμβολιαστεί.

«Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση η οποία ξεκινούσε από την επιρροή που έχει ασκήσει πάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στην Φλώρινα».

Όπως λέει, «οι αντιμβολιαστές δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίων όσων είναι εμβολιασμένοι, είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αντιεμβολιαστές και να μην καταλαβαίνουν».

«Ούτε τα συναισθήματα της προς εμένα, ούτε η ιατρική μου γνώση την πείθουν και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται πάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει ομερτά στην Φλώρινα».

Όπως λέει ο κ. Δημητριάδης, η επίσημη εκκλησία δεν τίθεται κατά του εμβολίου, ωστόσο «το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή.

Τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες».

Τέλος, ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης, κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα