«Κανίβαλος» στη Ρωσία: Μεθούσε τα θύματα του και τα έκοβε σε κομμάτια

Ένας άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία του κανιβαλισμού στη βόρεια Ρωσία, όταν η αστυνομία εντόπισε σε σακούλες με σκουπίδια του, ανθρώπινα οστά ανάμεσα σε υπολείμματα γατιών, σκύλων και μικρότερων ζώων.

 

Σύμφωνα με το BBC, οι αρχές υποπτεύονται ότι ο 51χρονος έφαγε το κρέας τριών ανδρών, τους οποίους πλησίαζε φιλικά και φρόντιζε να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όταν

τα θύματα του μεθούσαν αρκετά και έπεφταν σε λήθαργο, ο άνδρας πιστεύεται ότι τα μαχαίρωνε θανάσιμα και τα έκοβε σε κομμάτια. Η αστυνομία με ανακοίνωση της σημειώνει ότι «πέρα από τον κανιβαλισμό, ο κατηγορούμενος σκότωνε και έτρωγε συστηματικά και γάτες, σκύλους και μικρά πουλιά, των οποίων τα οστά βρέθηκαν αναμεμειγμένα με τα ανθρώπινα».

Ο άνδρας είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα ενός εκ των θυμάτων, ενώ όταν οι γονείς του νεκρού αντιλήφθηκαν την απουσία του γιου τους, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι φύλαγε τον χώρο μετά από επιθυμία του εξαφανισμένου.

Οι αρχές θεωρούν πως ο δράστης έχει σώας τας φρένας και προχώρησε στις δολοφονίες νηφάλιος, κατά τη διετία 2016-2017, με τη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών να δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψή του, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Η αναγνώριση των θυμάτων καθυστέρησε, καθώς δύο από τους τρεις νεκρούς δεν είχαν συγγενείς που να εντοπίστηκαν από τις αρχές, ενώ ο τρίτος εκτιμάται πως είχε μετακομίσει από άλλη πόλη αναζητώντας δουλειά, όταν έπεσε πάνω στον φερόμενο κανίβαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα