Κανελλόπουλος: «Να ισχύσει το τεκμήριο αθωότητας του Κασιδιάρη, εναρμονισμένο με το Σύνταγμα το κόμμα»

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση της σύμπραξης του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, με το κόμμα Κασιδιάρη προκειμένου να μπορέσει να «κατέβει» στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο Ανάστασιος Κανελλόπουλος, μέχρι πρότινος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, απαντά στα

αιχμηρά σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση της επιλογής του ως προέδρου στο κόμμα Κασιδιάρη.

«Μοιάζω για αχυράνθρωπος;», αναρωτιέται και υπογραμμίζει:

«Θήτευσα τέσσερις δεκαετίες στο Δικαστικό Σώμα, σε υψηλόβαθμες θέσεις. Με σκόπιμες και υποκριτικές «κορώνες» δεν πείθεται η ελληνική κοινωνία και δεν διαβάλλεται η προσωπικότητά μου, καθότι με απεριόριστο σεβασμό υπηρέτησα και υπηρετώ τη Δημοκρατία, διαθέτοντας νου και κρίση, που με ώθησε στην απόφαση να ηγηθώ ενός κομματικού σχηματισμού».

Σε ό,τι αφορά το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» - ενόψει και της δικαστικής μάχης που αναμένεται να δοθεί στις αρχές Μαΐου στον Άρειο Πάγο - ο Ανάστασιος Κανελλόπουλος ισχυρίζεται πως, με τις τροποποιήσεις που επέρχονται, είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις επιταγές του Συντάγματος.

Έρχεται να αγωνισθεί για το δίκαιο των πολλών, την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ο νέος πρόεδρος των «Ελλήνων», που θα προκύψει από Πανελλαδικό Συνέδριο 70 στελεχών του, αισιοδοξεί, τέλος, ότι ο Άρειος Πάγος θα επιτρέψει τη συμμετοχή τους στις εκλογές:

«Δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί το τεκμήριο της αθωότητας του Κασιδιάρη. Κατισχύει, έχει υπερσυνταγματική ισχύ η ευρωπαϊκή οδηγία και θα συνιστά «εκτροπή» ή αμφισβήτησή της».

#ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ_ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ #ΗΛΙΑΣ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ #ΧΡΥΣΗ_ΑΥΓΗ #ΕΘΝΙΚΟ_ΚΟΜΜΑ_ΕΛΛΗΝΕΣ #ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ_ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα