Καμμένος σε Ερντογάν: Εμείς θα τιμάμε τα Ίμια και εσείς θα κάθεστε σαν κότες

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε επίθεση μέσω twitter στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τα όσα είπε για τα Ίμια

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό που συνοδευόταν από μία φωτογραφία από το ταξίδι του με ελικόπτερο στην περιοχή, όπου είχε πετάξει και στεφάνι:

"Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερτογάν θα κάθεστε σαν κότες".

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τετάρτης ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στα Ίμια είχε πει πως "φέτος, δεν είχαμε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Με τη στάση που τηρήσαμε, είπαμε ‘εάν γίνει η οποιαδήποτε κίνηση στα Ίμια, όπως στο παρελθόν, η απάντησή μας θα είναι διαφορετική, αλλά εάν δεν γίνει τίποτα από την πλευρά της Ελλάδας, θα δείτε πως δεν θα γίνει κάτι και από τη δική μας πλευρά".

{https://twitter.com/PanosKammenos/status/1225121384147431424?s=20}

Προκλητικός ο Ερντογάν και πάλι: Γι' αυτό δεν είχαμε κρίση στα Ίμια

O Τούρκος πρόεδρος μίλησε για μια «συγκεκριμένη στάση» της χώρας του και ανέφερε πως η Αγκυρα «δήλωσε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν» τότε θα υπάρξει «διαφορετική απάντηση».

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ιμια. Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ιμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας» είπε ο Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.
«Ο υπουργός Αμυνας μου πιθανότατα θα καλούσε τον Ελληνα υπουργό Αμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Ίμια και στα υπόλοιπα νησιά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα