Καμμένος Vs Τσίπρας: Από την συγκυβέρνηση στον Ν. Χατζηνικολάου - Ποιος κέρδισε σε τηλεθέαση;

Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας: Από συγκυβερνήτες βρέθηκαν αρκετούς μήνες αργότερα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με δύο εβδομάδες διαφορά. Ποιος όμως κέρδισε σε τηλεθέαση;

Μάλιστα και οι δύο πολιτικοί άντρες οι συνεντεύξεις τους στον Χατζηνικολάου έμοιαζαν με εξομολογήσεις. Ο μεν Αλέξης Τσίπρας

αναφέρθηκε στην προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια έως σήμερα. Ο δε Πάνος Καμμένος χθες μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο ήταν η αφορμή να πάρει την απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά. Όπως είναι φυσικό και οι δύο εκπομπές σημείωσαν υψηλή τηλεθέαση.

Να σημειωθεί ότι πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ο κ. Καμμένος και με τις δηλώσεις του για την τραγική νύχτα των Ιμίων καθώς ανέφερε πως ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έψαξε για να βρει τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

Όσον αφορά στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στην οποία ήταν καλεσμένος ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε τηλεθέαση 19,8% στο δυναμικό κοινό και 26,7% στο γενικό σύνολο. Στη χθεσινή εκπομπή που καλεσμένος ήταν ο Π. Καμμένος η τηλεθέαση άγγιξε το 22,4% στο δυναμικό κοινό και 25,7% στο γενικό σύνολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα