Καμίνια: Τι ισχυρίζεται η 14χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι στη μητέρα της

Πολλά είναι τα ερωτηματικά αναφορικά με την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε μητέρα από την 14χρονη κόρη της τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Καμίνια μέσα στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με τον Alpha, πριν από λίγες μέρες ξημερώματα το κορίτσι αυτό δεν είχε κοιμηθεί νωρίς. Έπαιζε βιντεοπαιχνίδια μέχρι αργά στο tablet της και κάποια στιγμή, σύμφωνα με την δίδυμη αδερφή της που είναι η μοναδική μάρτυρας μέχρι στιγμής, αποκοιμήθηκε και στη συνέχεια σηκώθηκε,

πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών και πήγε στο κρεβάτι που κοιμόταν η μητέρα της.

Τότε άρχισε να την χτυπάει συνεχώς με το μαχαίρι. Η μητέρα συγκλονισμένη ξύπνησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια το άλλο κορίτσι το οποίο πήγε και έπειτα από επτά πλήγματα που είχε καταφέρει στο σώμα και ιδιαίτερα στην κοιλιακή χώρα της μητέρας, την αφόπλισε και τότε η μικρή άρχισε να λέει ότι δεν θυμάται ακριβώς τι συνέβη.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η δεκατετράχρονη είπε: «Δεν θυμάμαι πολλά. Για οτιδήποτε θυμηθώ στο μέλλον θα ενημερώσω τις δικαστικές αρχές».

Μετά το χειρουργείο (σπληνεκτομή) και τη νοσηλεία της στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η 48χρονη δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής και νοσηλεύεται πλέον σε θάλαμο.

Το κορίτσι συνελήφθη και την εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων. Και στον ψυχολόγο φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η οικογένεια ήταν συγκροτημένη και ποτέ δεν είχε δώσει αφορμές για δεύτερες σκέψεις. Οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια. Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια. Η 14χρονη πάντως και σε εκείνους έλεγε συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έκανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα