Καλλιακμάνης για έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας» (βίντεο)

Μια ευχάριστη είδηση σχετικά με την ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, έδωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς είπε πώς η αστυνομία βρίσκεται κοντά στο να βρει τους δολοφόνους της 20χρονης Κάρολαιν.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, δίχως αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή

της είναι λιγοστά.

Παράλληλα επεσήμανε πως η υπόθεση έχει πληθώρα ερωτημάτων.

Οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες

Απορία προκαλεί στις Αρχές το γεγονός είναι το ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Ενώ ένα ακόμα ερώτημα που προβληματίζει την αστυνομία είναι το ότι οι δράστες τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, κάτι που σημαίνει ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μα τον σπάγκο τον βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Καλλιακμάνης, εστίασε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλλιακμάνης, Γλυκά Νερά, Είμαστε,kalliakmanis, glyka nera, eimaste