Καλιφόρνια: Η αντίδραση των παρουσιαστών on air την ώρα του σεισμού (video)

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ προκαλώντας τεράστιες ζημιές και πανικό στους κατοίκους. 

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 6,9-7,1 βαθμών, σημειώθηκε στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με ανακοινώσεις που δημοσιοποίησαν το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS) και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), μία ημέρα μετά τον ισχυρότερο

σεισμό που είχε σημειωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο σεισμός καταγράφηκε σε περιοχή 202 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες. Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο αναθεώρησε την αρχική εκτίμησή του για το μέγεθος της σεισμικής δόνησης: θεωρεί πλέον ότι ανερχόταν σε 6,9 βαθμούς.

Εκπρόσωπος της κομητείας ανέφερε στο CNN πως έχουν σημειωθεί πολλές πυρκαγιές και τραυματισμοί στο Ρίτζκρεστ – περίπου 150 μίλια από το Λος Άντζελες, προσθέτοντας πως έχει δημιουργηθεί στο Μπακερσφίλντ ένα κέντρο επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης.

{https://twitter.com/LACoFDPIO/status/1147348493750525952}

Το Τμήμα Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες τουίταρε πως υπήρξε ταρακούνημα αλλά όχι ζημιές. Το κούνημα έγινε αισθητό σε όλο το Λας Βέγκας, όπως και ο προηγούμενος σεισμός.

Η στιγμή που ο σεισμός μάλιστα καταφθάνει στα τηλεοπτικά στούντιο, ο πανικός και ο τρόμος στα πρόσωπα των παρουσιαστών είναι εμφανής. 

Οι δύο παρουσιαστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από το τηλεοπτικό δίκτυο KCAL9 TV, Σάρα Ντόντσεϊ και Χουάν Φερνάντες ήταν στον "αέρα" όταν το στούνιο άρχισε να κουνιέται, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

«Είναι ένας ισχυρός σεισμός. Νομίζω ότι πρέπει να μπούμε κάτω από γραφείο», είπε η Ντόντσεϊ στον συνάδελφό της πριν μπει κάτω από το γραφείο.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα