Καλαμάτα: Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο - Κατέγραψε το θάνατό του - Βίντεο-σοκ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Καλαμάτα, ανήμερα του Πάσχα, καθώς νεκρός έπεσε ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου. Κατέγραψε το θάνατό του σε ένα σοκαριστικό video. Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας

δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Η Μεσσηνία θρηνεί για το θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών που φέτος κόστιζε τη ζωή ενός πατέρα δυο παιδιών.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, κατά τη διάρκεια του εθίμου, μία σαΐτα φεύγει από τα χέρια του σαιτομάχου και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και προς το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εικονολήπτης ο οποίος κάλυπτε το έθιμο.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Στην περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Video σοκ έχει καταγράψει τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του. Ο Κώστας Θεοδωρακάκης έκανε live μετάδοση μέσω Facebook του σαϊτοπόλεμου, όταν μια από τις σαΐτες έφυγε από τα χέρια εκείνου που την κρατούσε και χτύπησε τον άτυχο 53χρονο άνδρα. Ο άτυχος άνδρας κατέγραψε το θάνατό του!

Δείτε την τραγική στιγμή στο 18:50!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την αστυνομία για να εντοπιστούν τα άτομα που εμπλέκονται στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 53χρονου άνδρα. Εξετάζονται καρέ καρέ τα video από το σαϊτοπόλεμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα