Καλαμάτα - Ολυμπιακός 0-2: Τυπική διαδικασία η ρεβάνς

Εύκολο μεσημέρι πέρασε ο Ολυμπιακός στην Καλαμάτα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 0-2 με γκολ των Ραντζέλοβιτς και Χριστοδουλόπουλου, από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με γκολ του Ραντζέλοβιτς με εξαιρετικό σουτ εντός περιοχής.

Το 0-2 έγινε από τον Λάζαρο

Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά επιστρέφοντας στα γκολ μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε τον αγώνα με την Καλαμάτα με πειραματική 11άδα και με πολύ δοκιμαστικό σχήμα. Αλέν κίπερ, τριάδα άμυνας με Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σισέ, άκρα με Γκασπάρ - Κούτρη, κέντρο με Μπενζιά - Λοβέρα, ακροβολισμένους στην επίθεση τους Ραντζέλοβιτς και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και μπροστά τον Γκερέρο.

Ντεμπούτο έκανε ο Αλέν, μετά από τέσσερις μήνες έπαιξε ο Σισέ και βασικός για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Από την άλλη η Καλαμάτα του πρώην τεχνικού της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλη Βούζα, που κάθησε στον πάγκο και της πρώτης ομάδας είχε σχήμα 4-2-3-1 με τον Ράκιτς φορ.

Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός σκόραρε νωρίς. Βρήκε το γκολ από την κεφαλιά - πάσα του Γκασπάρ και σουτάρα του Ραντζέλοβιτς. Στην συνέχεια η Καλαμάτα επιχείρησε να αντιδράσει ενώ φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες. Η Καλαμάτα ζήτησε δύο πέναλτι και ο Λάζαρος ένα σε μία φάση που πιθανότατα να έπρεπε να του είχε δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Στην επανάληψη η Καλαμάτα πήγε να βγάλει μεγάλη φάση στο ξεκίνημά της. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε ξανά το γκολ. Μετά το πολύ καλό φάουλ του Μπενζιά στο 51' που αποκρούστηκε δύσκολα στο 53' έγινε το 0-2. Μπαλιά του Λοβέρα και από κοντά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε με προβολή. Στο 68' ο Γκερέρο είχε σουτ στο δοκάρι μετά από πάσα του Κούτρη.

Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, ενώ η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να παραμείνει στη Football League της οποίας είναι ουραγός.

Keywords
Τυχαία Θέματα