Καλαμπάκα: Χειρουργήθηκε ο 58χρονος που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του - Εικάζεται ότι κρύβεται στα βουνά

Χειρουργείο για τον 58χρονο άνδρα από την Καλαμπάκα, που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του. Στα βουνά εικάζεται πως κρύβεται ο αδερφός του.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο 58χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος πυροβολήθηκε από τον 62χρονο αδερφό του στη Διάβα Καλαμπάκας το μεσημέρι της Τετάρτης (09/08).

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη

του υπόπτου, για τον οποίον εικάζουν πως βρίσκεται στα βουνά. Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο 58χρονος δέχθηκε σφαίρες στα δύο πόδια του σχεόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αρχικά συζητήθηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Λάρισας για αγγειοχειρουργικούς λόγους, ωστόσο χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

Στα βουνά ο αδερφός του

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άντρα που φέρεται νωρίτερα σήμερα (09/08) να πυροβόλησε τον αδελφό του στη Διάβα Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr ο δράστης κατάφερε και διέφυγε στα βουνά παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ αρχικά φαίνεται να είχε κρυφτεί στο μαντρί του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης άφησε το όπλο της συμπλοκής, ένα μονόκαννο, στο σπίτι του και μετά τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Η περιοχή που τον αναζητούν είναι δύσβατη και ο δράστης, ως κτηνοτρόφος την γνωρίζει πολύ καλά.

#ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ #58χρονος #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΑΔΕΡΦΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλαμπάκα, Χειρουργήθηκε, 58χρονος,kalabaka, cheirourgithike, 58chronos