Κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο, Τρίτη 26/2.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας.

Από το τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης γνωστοποιήθηκε πως λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τρίτη, ενώ σε ότι αφορά το Εσπερινό Γενικό Λύκειο αλλά και το Εσπερινό ΕΠΑΛ, επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τόσο σήμερα, Δευτέρα,

όσο και αύριο, Τρίτη.

Ο Δήμος Αμαρίου Ρεθύμνου αποφασίστηκε η διακοπή μαθημάτων στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου για αύριο, Τρίτη, και, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Αμαρίου, Παντελής Μουρτζανός, η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα κατά τη μεταφορά των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών από την κακοκαιρία.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις, αποφασίστηκε όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου να παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετού) το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Πορταριάς, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Δράκειας και το νηπιαγωγείο Αϊδινίου.

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Χανίων, αύριο, Τρίτη 26/2/2019.

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 26/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για ένταση των καιρικών φαινομένων κατά τις πρωινές ώρες και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες, λόγω των εκτεταμένων ζημιών.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων να βρεθούν στους χώρους των σχολείων, προκειμένου να εκτιμήσουν τις ζημιές, που έχουν προκληθεί, και να ενημερώσουν άμεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χανίων.

O πάγος και το χιόνι θα κρατήσουν κλειστά σχολεία και την Τρίτη (26/02), στην Φθιώτιδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ως αυτή την ώρα, κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας τα σχολεία θα είναι κλειστά στις παρακάτω περιοχές:

Στον Δήμο Μακρακώμης-Σπερχειάδας: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Στον Δήμο Δομοκού: Λόγω του παγετού θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση το πρωί της Τρίτης και θα βγει σχετική ενημέρωση.

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία ΜΟΝΟ στην Αμφίκλεια.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Λαμίας (και στην Υπάτη), στον Δήμο Λοκρών, στον Δήμο Στυλίδας και στον Δήμο Μώλο-Αγίου Κωνσταντίνου με την ενημέρωση που υπάρχει ως αυτή την ώρα (20.40).

Keywords
Τυχαία Θέματα