Κακοκαιρία: Μπαράζ μηνυμάτων του 112 στη... μισή Ελλάδα, «αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Μπαράζ μηνυμάτων του 112 σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Εύβοια και σειρά ακόμα περιοχές προς τους πολίτες ώστε να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Μηνύματα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι μιας σειράς περιοχών εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, μηνύματα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έχουν λάβει οι κάτοικοι Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, τα νησιά

του Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλία, Σποράδες, περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας.

{https://twitter.com/112Greece/status/1562395491777892352?s=20&t=zo14ANchp7id2nY_VPQlxg}

Στο μήνυμα του 112 για τα καιρικά φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ημαθία και Πιερία, αναφέρονταν: «Προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις, κεραυνοί) στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

Μήνυμα για την Εύβοια

Μήνυμα από την Πολιτική Προστασία και στους κατοίκους της Εύβοιας εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Μήνυμα και στη Λάρισα

Επείγουσα ειδοποιήση στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Λάρισας εστάλη νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης μέσω της υπηρεσίας 112 της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας που θα πλήξει και την περιοχή.

Στην ειδοποίηση περιλαμβάνεται προειδοποιητικό μήνυμα για το επόμενο 48ωρο για καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις και κεραυνούς.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΥΒΟΙΑ #ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ #ΜΗΝΥΜΑ_112
Keywords
Τυχαία Θέματα