Καιρός: Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία στην Κρήτη, τρομακτικές εικόνες και βίντεο - Μήνυμα του 112 στο Λασίθι

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης, με έναν νεκρό λόγω της κακοκαιρίας. Πληροφορίες για τρεις αγνοούμενους στην Αγία Πελαγία.

Μήνυμα από το 112 εστάλη από την Πολιτική Προστασία στους κατοίκους του Λασιθίου, προκειμένου να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις. Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει εδώ και ώρες το Νομό Ηρακλείου στην Κρήτη, όπως φαίνεται μεταφέρεται προς τον νομό

Λασιθίου.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει εδώ και ώρες το Νομό Ηρακλείου στην Κρήτη, όπως φαίνεται μεταφέρεται προς τον νομό Λασιθίου.

Νεκρός στη Αγία Πελαγία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Φρίκη προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύει το cretapost με την ανάσυρση του νεκρού.

Όπως αναφέρει το cretapost, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αγνοούνται στην Αγία Πελαγία και στη Λυγαριά με την Πυροσβεστική να τους αναζητά.

Από ένα όχημα στη Λυγαρια εντός θάλασσας ανασύρθηκε γυναίκα εν ζωή από όχημα, με ενέργειες πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα - Θάλασσα και στεριά έχουν γίνει ένα

Σε Αγία Πελαγία και Λυγαριά θάλασσα και στεριά έγιναν ένα μετά τις ισχυρές καταιγίδες που σημειώνονται από το πρωί ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 24 ώρες ακόμα.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει δύτες της ΕΜΑΚ προκειμένου να ερευνήσουν στα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν στη θάλασσα.

{https://youtu.be/MXG0TLEiDTM}

{https://youtube.com/shorts/IfDh2J1wamI?feature=share}

Περιορισμό μετακινήσεων ζητά επιτακτικά ο Δήμος Μαλεβιζίου

Με ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζιου, καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, καθώς προβλήματα εντοπίζονται σε όλο το εύρος του οδικού δικτύου, ακόμη και στο Βόρειο Οδικό 'Αξονα που έχουν καταγράφει κατολισθήσεις.

Στα σημεία που εντοπίζονται προβλήματα βρίσκονται ήδη κλιμάκια της πυροσβεστικής και συνεργεία της περιφέρειας, του δήμου και ιδιωτών.

Εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται και σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, όπου δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δύσκολη είναι σε πολλά σημεία η κυκλοφορία.

Με απόφαση του δήμου, κλειστά θα παραμείνουν το Σάββατο το Παγκρήτιο στάδιο και το κλειστό γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια» ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί - όπως έγινε γνωστό - η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο καταγράφονται στη Σητεία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της ισχυρής βροχόπτωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε αρκετά σημεία τόσο στην πόλη, όσο και περιφερειακά, έχει προκληθεί συγκέντρωση μεγάλου όγκου νερού και φερτών υλικών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΕΙΔΗΣΕΙΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΡΗΤΗ #EKTAKTO
Keywords
Τυχαία Θέματα