Καιρός: Και ο Αρναούτογλου «χτυπά καμπανάκι» για την κακοκαιρία, «επιτέλους έρχεται φθινόπωρο»

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αλλάξει έντονα και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα θυμίζει επιτέλους φθινόπωρο, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος αναμένονται δυνατές βροχές και καταιγίδες.

Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ 3, δήλωσε πως η καιρική αλλαγή θα παρατηρείται από την Πέμπτη, ωστόσο από τη Δευτέρα πρόκειται να είναι πιο έντονη, σύμφωνα τουλάχιστον

με τα προγνωστικά μοντέλα.

«Αέριες μάζες από τον Ατλαντικό φέρνουν επιτέλους το φθινόπωρο», αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Την Πέμπτη (9/11) αναμένονται διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε Αττική, Κορινθία και Αρκαδία και Χαλκιδική, ενώ καταιγίδες θα εμφανιστούν στα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν υποχωρήσει, ενώ την Παρασκευή (10/11) βροχές θα εμφανιστούν στα δυτικά και μέχρι το βράδυ μπορεί να φτάσουν έως την Αττική.

Έτσι, το Σάββατο (11/11) ο καιρός θα είναι άστατος σε πολλές περιοχές, όμως μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα ανοίξει. Εξαίρεση αποτελεί η δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου στα ανατολικά.

Ο καιρός θα είναι αίθριος την Κυριακή (12/11), αλλά το βράδυ θα γίνει πιο βροχερός και την Δευτέρα (13/11) αναμένεται βαρομετρικό χαμηλό, που θα δώσει δυνατές βροχές και καταιγίδες.

Μάλιστα, αναμένονται άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΣΑΚΗΣ_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Αρναούτογλου,kairos, arnaoutoglou