Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σήμερα - Πότε φτάνει η κακοκαιρία στην Αττική
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.
Τα φαινόμενα έως και τις πρωινές ώρες θα επηρεάσουν τις Σποράδες καθώς και περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας. Μετά το μεσημέρι θα επηρεαστούν κυρίως το Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Τις νυκτερινές ώρες προς Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο και ενδεχομένως σε περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου.
Η
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά στα Δωδεκάνησα θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια και δυτικά και πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες καταιγίδες. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 20 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, με βελτίωση τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.
Αναλυτική πρόγνωση ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και ιδιαιτέρωςστη Χαλκιδική) θα είναι τοπικά ισχυρές. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα το απόγευμα στη Θεσσαλία θα σταματήσουν και από το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά και βόρεια 5 με 6 και το πρωί στις Σποράδες τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν κυρίως στην Κρήτη από το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στις Κυκλάδες βόρειοι 6 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και προς το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες νωρίς το πρωί θα είναι ισχυρές. Από το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τι αλλάζει στην στρατιωτική θητεία; Ποιους αφορά;
- Η κακοκαιρία «χτυπά» την Ελλάδα με χαλάζι και καταιγίδες - Πότε θα κυκλώσει την Αττική
- Ποιος λαός περιέχει υψηλά ποσοστά "ακραίας αιμομιξίας";
- Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα
- Ξεκίνησε η εισβολή στην Περιοχή 51
- Τζόκερ 19/9/2019: Πού παίχτηκαν τα δελτία που κερδίζουν στην κλήρωση
- Οι ψεκασμοί για τα κουνούπια ίσως ευθύνονται για τη μυστηριώδη ασθένεια
- Μπασινάς και Γιαννακόπουλος έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ
- Ο Θεός σου δίνει πάντα ό,τι σου χρειάζεται
- ΤΩΡΑ: Συναγερμός κοντά στον Λευκό Οίκο - Πυροβολισμοί, νεκρός και τραυματίες
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dikaiologitika
- Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σήμερα - Πότε φτάνει η κακοκαιρία στην Αττική
- Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί σε Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη - Οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους (pic -video)
- Παγκόσμια ανησυχία για το Zantac - Σταματά η διανομή του φαρμάκου λόγω καρκινογόνου ουσίας

- Τελευταία Νέα Dikaiologitika
- Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σήμερα - Πότε φτάνει η κακοκαιρία στην Αττική
- Παγκόσμια ανησυχία για το Zantac - Σταματά η διανομή του φαρμάκου λόγω καρκινογόνου ουσίας
- Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί σε Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη - Οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους (pic -video)
- Στη Ρώμη ο Τσίπρας - Επαφές με αξιωματούχους του Δημοκρατικού Κόμματος και των Πέντε Αστέρων
- Νέο Τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ - Περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει την Κυριακή
- «Πεθαίνει» η λίμνη Κορώνεια: Χιλιάδες ψάρια νεκρά στις όχθες
- Κλήρωση Τζόκερ [2054]: Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης (19/9)
- Ισχυρός σεισμός κοντά στην Ζάκυνθο
- Σε στρατόπεδο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν 214 αλλοδαποί που ήταν στα υπό κατάληψη κτίρια της Αχαρνών
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σπίτι είναι - Αυτό είναι το καστ της νέας σειράς του Alpha
- Πολλαπλή Σκλήρυνση και Μητρότητα: Το θαύμα που συντελείται όταν η λογική συναντά το συναίσθημα
- ΑΔΕΔΥ: Προχωράει σε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία
- Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ψύχρα
- Εξάρχεια: Αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση κοντέινερ
- Συνάντηση Τραμπ- Ζούκεμπεργκ στον Λευκό Οίκο
- Ουάσιγκτον: Συναγερμός κοντά στο Λευκό Οίκο - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς
- Κτηματολόγιο 2019: Μέχρι πότε μπορείτε να δηλώσετε τα ακίνητά σας σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη
- Εξάρχεια: Απομάκρυναν το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών από την πλατεία
- Δεν κλείνει η λεωφόρος Κένετι – Διευκρινίσεις Δήμου Λευκωσίας