Καιρός αύριο: Αρχίζουν τα κρύα, βροχές και χιονοπτώσεις

Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια αναμένονται την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς (η ελάχιστη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου), στην υπόλοιπη Μακεδονία από 1 έως 10, στη Θράκη από 1 έως 8, στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 11, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από

5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 12, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 14, στις Κυκλάδες από 8 έως 15 και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 11 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα