Καιρός αύριο - επόμενες μέρες: Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία - Έρχεται μίνι καύσωνας

Η αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θα έχει ο καιρός αύριο αλλά και τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προβλέπει ότι ο καιρός αύριο θα είναι καλός και ζεστός με ηλιοφάνεια. Τονίζεται ωστόσο ότι τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Καιρός
αύριο - Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί:

στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 37 βαθμούςστη Θεσσαλία από 16 έως 38στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούςστα νησιά του Ιονίουστα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά από 16 έως 34 βαθμούςστα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 36 βαθμούςστις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 και μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και κατά περιόδους στις Κυκλάδες, την Ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Καιρός αύριο - Αττική ΘεσσαλονίκηΣτην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για τη νέα της σχέση μετά το διαζύγιο

Τα «ξαναβρήκαν» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Πειραματική θεραπεία μείωσε κακή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια

Λιγότερο «παραπονιάρηδες» οι Θεσσαλονικείς το 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα