Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Έρχονται καταιγίδες

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική και από το μεσημέρι χάλασε ο καιρός και βρέχει σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Ποια η πρόγνωση για την εξέλιξη του καιρού - τι δείχνουν οι χάρτες από το meteo.

Άνοιξαν οι ουρανοί και ξεκίνησε να βρέχει σε πολλές περιοχές της Αττικής, ενώ οι προβλέψεις από τους μετεωρολόγους

για τον καιρό ήδη έλεγαν για επιδείνωση.

Η αστάθεια του καιρού συνεχίστηκε και την Πέμπτη, με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας συνθέτοντας ένα φθινοπωρινό σκηνικό. Από νωρίς το μεσημέρι τα μαύρα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό της Αττικής, ενώ λίγο πριν τις 15:00 η βροχή ξεκίνησε σε αρκετές περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας, το Καματερό, η Φιλαδέλφεια, το Γαλάτσι, το Μενίδι, τα Ιλίσια κ.α.

Άνοιξαν οι ουρανοί - Η πρόγνωση meteo

Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού και σήμερα, σύμφωνα με τα δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι ασθενείς τοπικές βροχές που σημειώθηκαν έως το πρωί, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο και στην Κρήτη, θα επεκταθούν σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν, ενώ κατά τόπους θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές έως το μεσημέρι και στη Θράκη το μεσημέρι και το απόγευμα. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι, που στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα