Και επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γιώργος Δέδες

Με κάθε επισημότητα, ο Γιώργος Δέδες ανακοίνωσε την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη.

Ο κ. Δέδες είχε στο πλάι του, τον επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα" Νίκο Πατσαρίνο και τον υπεύθυνο τύπου της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας, Γιώργο Πουλοκέφαλο.

Ο Γιώργος Δέδες θέλησε να ξεκαθάρισε ότι "δεν είμαστε υποψήφιοι κανενός κόμματος, αλλά υποψήφιοι των πολιτών της Πελοποννήσου", θέλοντας

με τον τρόπο αυτό να στείλει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται για μία υποψηφιότητα που αρχίζει και τελειώνει στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα ξεκινήσει την ανακοίνωση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επιπλέον, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε σε μεγάλα έργα που έτρεξαν ή δρομολογήθηκαν όσο εκείνος βρίσκεται στη Γενική Γραμματεία Υποδομών της Κυβέρνησης, κάνοντας ειδική μνεία στην ολοκλήρωση των έργων σε Ολυμπία Οδό και Μορέα, αλλά και σε έργα που θα τρέξουν όπως η παράκαμψη Λαγκαδίων, έργα σε πλημμυρισμένες περιοχές της Αρκαδίας και για τον περιφερειακό της Τρίπολης.

Μετά από σχετική ερώτηση, είπε ότι για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, έπρεπε να έχει προηγηθεί δημοψήφισμα, ενώ για τη σημερινή κατάσταση του συγκεκριμένου έργου, μίλησε για "τελετελεσμένα" αφού το έργο έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις εκλογές στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα