Και άλλη παραίτηση από τον Δήμο της Αθήνας μετά την Κατ. Γκαγκάκη - Η «Χρυσή Αυγή» είναι η αιτία

Την παραίτηση της Δήμητρας Ινέζ Αγγελή Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί, αποφάσισε να κάνει ο δεκτή ο Κώστας Μπακογιάννης, ταυτόχρονα με εκείνη της Κατερίνας Γκαγκάκη. Ποια είναι όμως η κ. Λυκούδη και γιατί ο Δήμαρχος Αθηναίων δέχτηκε την παραίτηση;

Εκτός από την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» μετά τα απαράδεκτα σχόλια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τα οποία προκάλεσαν πλήθος αρνητικών σχολίων τόσο για τον ίδιον όσο και για τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο «στεγάζεται», ο κ.

Μπακογιάννης έκανε δεκτή και την παραίτηση της Ινέζ Αγγελή-Λυκούδη.

Αιτία της παραίτησης της κ. Αγγελή-Λυκούδη υπήρξε η καταγγελία της παράταξης του Νάσου Ηλιόπουλου, η οποία παρουσίασε ένα βίντεο από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο οποίο εμφανίζεται να συμμετέχει και η ίδια.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποστήριξε παραθέτοντας βίντεο από τον Μάιο του 2011, ότι η κ. Λυκούδη είχε ενεργή συμμετοχή σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής η οποία «με τη συνδρομή του όχλου» μετατράπηκε σε πογκρόμ εναντίον μεταναστών.
«Δεν μπορεί τα ζητήματα παιδείας του Δήμου να βρίσκονται στα χέρια ενός ανθρώπου που δέχεται να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο από τον Μάιο του 2011.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου από τον Δήμο της Αθήνας εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση: «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί. Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα