ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Νίκου Παππά: «Κλώτσησε και έσπασε τα διαχωριστικά», «εγώ το έκανα» απαντά ο παίκτης

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τη συμπεριφορά του Νίκου Παππά, αλλά και του Λευτέρη Μαντζούκα, πριν από την έναρξη του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ. Τι απάντησε ο παίκτης

Μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία για τη συμπεριφορά του του Έλληνα γκαρντ του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «πριν τον αγώνα και κατά την έξοδο των ομάδων, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μαντζούκας, κλώτσησαν και έσπασαν τα διαχωριστικά στη ράμπα ανάμεσα στα δυο αποδυτήρια». Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα με νέα διευκρινιστική ενημέρωση τόνισαν πως ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν είχε ανάμειξη στο συμβάν.

«Μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και με τη μαρτυρία ανθρώπου της ασφάλειας του Ολυμπιακού, τα δυο σπασμένα διαχωριστικά έγιναν από τον Νίκο Παππά. Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν είχε ευθύνη», ανέφερε η νεότερη ενημέρωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την καταγγελία συνόδευαν και σχετικές φωτογραφίες

Η απάντηση του Νίκου Παππά

Ο Νίκος Παππάς απάντησε άμεσα τονίζοντας ότι έσπασε κατά λάθος το διαχωριστικό στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ενώ επεσήμανε πως είναι διατεθειμένος να καλύψει όλα τα έξοδα επισκευής.

Πράγματι, στο καθιερωμένο ζντο, πριν το ματς, χωρίς καμία πρόθεση να σπάσω το προστατευτικο και με διάθεση μόνο να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου, προκάλεσα αυτήν την υλική ζημιά. Είναι μια ρουτίνα που έχουμε σε όλους τους αγώνες, σε όλα τα γήπεδα. Ζητώ συγγνώμη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είμαι διατεθειμένος να καλύψω όλα τα έξοδα επισκευής και το εννοώ.

Τη ζημιά αυτή την προκάλεσα αποκλειστικά εγώ και όχι άλλος συμπαίκτης μου, είπε συγκεκριμένα ο Έλληνας Γκαρντ.

#ΚΑΕ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΝΙΚΟΣ_ΠΑΠΠΑΣ #ΣΕΦ #ΑΓΩΝΑΣ #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα