Ηθοποιός από τα Εγκλήματα: Γύριζα σπίτι και έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου

Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε τη δική του εμπειρία λεκτικής επίθεσης που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

Τη δική του τραυματική εμπειρία μοιράστηκε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό" της Τετάρτης ο Σταύρος Νικολαΐδης και αναφέρθηκε σε μια περίπτωση ψυχολογικής βίας που βίωνε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την

προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά».

Μάλιστα μοιράστηκε τον άσχημο αντίκτυπο που είχε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη στην ψυχολογία του που γύριζε κάθε μέρα σπίτι του κλαίγοντας και μοιραζόταν με τη γυναίκα του όσα είχαν συμβεί.

«Αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Αυτό έγινε σε πρόβες, αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά. Φανταστείτε ότι οι πρόβες γίνονταν σε ανοιχτό χώρο και μας άκουγαν οι διπλανές πολυκατοικίες» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών γιατί δεν μίλησε νωρίτερα για το περιστατικό δήλωσε πως βρισκόταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση όταν λάμβανε χώρα το περιστατικό και ως εκ τούτου χρειαζόταν τα χρήματα.

«Αν και ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιόμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό τώρα, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά. Ακόμα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο χώρο. Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά είναι στους ανθρώπους της δουλειάς μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα