«Ήθελα τα βίντεο για προσωπική χρήση» λέει ο ξενοδόχος στην Χαλκιδική: Πώς «παγίδευσε» το ζευγάρι, είχε κάμερες παντού

Το νεαρό ζευγάρι αντιλήφθηκε κρυμμένη κάμερα στην πρίζα του δωματίου του και άμεσα κατήγγειλε τον επιχειρηματία στην ΕΛΑΣ δίνοντας τέλος στην επαίσχυντη δράση του.

Ζευγάρι που διέμενε σε τουριστικό κατάλυμα σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική κατήγγειλε πως εντόπισε μέσα στο δωμάτιό τους κρυφή κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο ιδιοκτήτης του καταλύματος εντοπίστηκε

αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν η ΕΛΑΣ ανακάλυψε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα τα δωμάτια του καταλύματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην κατάθεσή του ανέφερε πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση, ενώ η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

Πώς ανακάλυψαν ότι τους παρακολουθούσε: Ήταν υπάλληλός του η 25χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η 25χρονη που έκανε την καταγγελία μαζί με τον φίλο της είναι εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο δωμάτιο και τίποτα το περίεργο δεν υπήρχε μέχρι τη στιγμή που ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

#ΚΑΜΕΡΕΣ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΒΙΝΤΕΟ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα