«Θύμα της κυβέρνησης Μπάιντεν» δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ: Το νέο βαρύ κατηγορητήριο

O τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφτασε την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι για να του απαγγελθούν 37 κατηγορίες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αφέθηκε ελεύθερος, αφότου νωρίτερα του απαγγέλθηκαν 37 κατηγορίες για παράνομη διατήρηση διαβασθμισμέων πληροφοριών, με μερικές εξ αυτών να αφορούν μυστικά για τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ.

Ο δικαστής απεφάνθη, ωστόσο, ότι ο Τραμπ δεν επιτρέπεται να επικοινωνεί με πιθανούς μάρτυρες στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση του νόμου για κατασκοπεία, ενώ κούτες με 13.000 έγγραφα είναι στη διάθεση των δικαστικών αρχών προς στοιχειοθέτηση των κατηγοριών.

Σε αυτά, περιλαμβάνοται έγγραφα σχετιζόμενα με:

Πυρηνικά όπλα Στρατιωτικά σχέδια Μυστικά συμμαχικών χωρών

Ανάμεσα τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται, περιλαμβάνονται αυτές της συνωμοσίας, της παρεμπόδισης της δικαιοσύνης και της κατοχής απόρρητων εγγράφων.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά από τον Απρίλιο που ο Τραμπ θα βρεθεί ως κατηγορούμενος σε αίθουσα δικαστηρίου.

«ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ!!» ανέφερε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Για να προσθέσει μετά «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ (MAGA)»

«ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ», έγραψε νωρίτερα προτού αναχωρήσει από το Νιου Τζέρσεϊ.

#ΝΤΟΝΑΛΝΤ_ΤΡΑΜΠ #ΗΠΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΕΚΤΑΚΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Συνελήφθη, Ντόναλντ Τραμπ,ipa, synelifthi, ntonalnt trab