Πτήση τρόμου: Διαλύθηκε ο κινητήρας, έσπασε παράθυρο του αεροσκάφους- μια νεκρή (Βίντεο)

Πτήση τρόμου: Διαλύθηκε ο κινητήρας, έσπασε παράθυρο του αεροσκάφους

Εναν εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Southwest Airlines, όταν διαλύθηκε ο ένας κινητήρας, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα παράθυρο και να προκληθεί αποσυμπίεση

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Southwest Airlines, όταν διαλύθηκε ο ένας κινητήρας, με αποτέλεσμα να σπάσει παράθυρο του αεροσκάφους και να προκληθεί αποσυμπίεση.

Το αεροσκάφος, ένα Boeing 737-700 έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Φιλαδέλφεια και τουλάχιστον ένας από τους

επιβάτες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χτυπήθηκε από θραύσμα όταν διαλύθηκε ο κινητήρας. Οι επιβαίνοντες κάνουν λόγο για «έκρηξη».

Η πτήση 1380- με 149 επιβάτες- κατευθυνόταν από τη Ν. Υόρκη προς το Ντάλας, όταν ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Φιλαδέλφεια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπάρχει μία νεκρή και επτά τραυματίες, χωρίς να γίνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μία γυναίκα που επέβαινε στο αεροσκάφος παραλίγο να εκτοξευθεί από αυτό, όταν έσπασε το παράθυρο, σύμφωνα με τον Τον Μπάουρ, ο γιος του οποίου ταξίδευε με την πτήση. «Την τράβηξαν πίσω οι άλλοι επιβάτες», υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στο NBC.

Ενας από τους επιβάτες έκανε live στο Facebook, καταγράφοντας την τρομακτική περιπέτεια. «Κάτι συμβαίνει με το αεροπλάνο μας! Φαίνεται ότι κατεβαίνουμε! Αναγκαστική προσγείωση!», ανέφερε ο Μάρτι Μαρτίνεζ στο Facebook, ενώ προσπαθούσε να βάλει μια μάσκα οξυγόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα