Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το στρες έχει πάει πίσω 6-7 μήνες τη θεραπεία της» (βίντεο)

Μεγάλο ψυχικό σθένος επιδεικνύει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που επιλέγει να δίνει καθημερινά το παρών στο δικαστήριο παρότι αυτό το γεγονός πηγαίνει πίσω τη θεραπεία της.

Για την απόφαση της Ιωάννας να παρίσταται κάθε ημέρα στη δίκη μίλησε ο Νίκος Αλεξανδρής, εκ των συνηγόρων της 36χρονης που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα. «Θα πρέπει να σκεφθούμε ότι αυτό το κορίτσι επιλέγει να είναι στο δικαστήριο και επιλέγει να παρακολουθήσει κάθε δικάσιμο, παρότι αυτό την πάει πίσω στην θεραπεία της. Έχει ήδη πάει πίσω κατά 6-7

μήνες, διότι δεν μπορεί να θεραπευτεί μέσω του έντονου στρες που βιώνει. Ωστόσο, αυτό το επιλέγει για να παρακολουθήσει την απονομή της δικαιοσύνης», είπε ο συνήγορός της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι βαθύτατα συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου που εισπράττει. Ο κόσμος έχει αίσθηση του δικαίου και αυτό είναι που απηχεί στα μηνύματα προς την Ιωάννα», σημείωσε ο Ν. Αλεξανδρής. «Εκείνο που μπορώ να σας μεταφέρω, είναι η αποφασιστικότητα της να είναι στο δικαστήριο και μάλιστα την βούληση της, όπως είπε η Ιωάννα, “όσες δικάσιμες και να οριστούν, εγώ θα είμαι εκεί, ακόμη και στο Εφετείο”», πρόσθεσε. Σε ό,τι αφορά την καθ΄ ομολογία της δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ο Ν. Αλεξανδρής υποστήριξε πως «η κατηγορούμενη έχει επιδείξει δειλία» και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα δώσει απαντήσεις «και έτσι καλύπτει και κάποιους ανθρώπους».

Ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου εάν υπάρχουν συνεργοί, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου ανέφερε: «Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν βοηθός ή βοηθοί. Συνεργοί με την έννοια την ποινική καθίστανται από την ώρα που υπάρχουν αποδείξεις. Ξέρετε ότι η έρευνα, η πολύ καλή έρευνα συνεχίζεται. Αυτοί μπορούν να διωχθούν και μετά το τέλος της δίκης αυτής και εφόσον το δικαστήριο αποφασίσει μπορεί να καλέσει να εμφανιστούν ενώπιον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα