Ήμουν και εγώ στο κορονοπάρτι του Αλίμου: Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα από τους νέους που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό (εικόνες)

Χαμός με τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το διπλό κορονοπάρτι σε beach bar του Αλίμου όπου αρκετοί ενημέρωσαν τον ΕΟΔΥ πως βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ενώ η συζήτηση για την άρση των μέτρων και τη μη χρήση μάσκας ενώ η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει, ένα νέο περιστατικό κορονοπάρτι έρχεται να ταράξει τα νερά και να αποδείξει πως ακόμα τα χειρότερα δεν έχουν τελειώσει.

Όπως καταγγέλλουν νέοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστό

κέντρο της παραλιακής, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου έγινες το προπερασμένο σαββατοκύριακο ένα πάρτι που από ότι φαίνεται από τα μέχρι τώρα δεδομένα εξελίχθηκε σε κορονοπάρτι με αρκετούς να ενημερώνουν τον ΕΟΔΥ ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Το αρνητικό αποτύπωμα που δημιούργησε το διπλό event, απασχόλησε τόσο το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ όσο και τις κινητές του μονάδες.

Εξαιτίας της κοσμοσυρροής στο beach bar, προέκυψαν δεκάδες κρούσματα, τη στιγμή που η αγωνία για την υπερμετάδοση του ιού φάνηκε ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία οι χρήστες εξέφρασαν είτε την ενόχλησή τους για την απουσία των στοιχειωδών μέτρων είτε τον θυμό τους για τις πολλές περιπτώσεις μόλυνσης.

Αρκετοί μάλιστα απευθύνθηκαν στον ΕΟΔΥ, αναφέροντας συμπτώματα, ενώ άλλοι επισκέφτηκαν κινητά κλιμάκια ώστε να εξακριβώσουν εάν είναι θετικοί στη νόσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα