Αχαΐα: Βούλιαξαν στη λάσπη τα Σαγέικα, «μας άφησαν στο έλεος του θεού» καταγγέλλει κάτοικος στο Dnews (εικόνες, βίντεο)

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της καταιγίδας, από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα για 3 ημέρα, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας. Τι καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο DNews. Εικόνες και βίντεο που δείχνουν την καταστροφή από την καταιγίδα.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν σοβαρές πλημμύρες, σε όλη την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και ειδικά στα Σαγέικα.

Όπως μας καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, που μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο, «μας άφησαν στο έλεος του θεού για δύο ημέρες».

«Η περιφέρεια έχει να καθαρίσει
από το 2002»

Συγκεκριμένα κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει αποκλειστικά στο Dnews, ότι «Η περιφέρεια έχει να καθαρίσει από το 2002, με αποτέλεσμα δύο μέρες να κοντεύουμε να πνιγούμε, και ήταν όλοι άφαντοι, δηλαδή από την Παρασκευή μέχρι Σάββατο βράδυ, μας άφησαν στο έλεος του θεού για δύο ημέρες.»

«Η κατάληξη μας θα είναι άσχημη»

Η κυρία Άννα Μ. συνέχισε λέγοντας ότι χθες - Κυριακή- μόνο γλυτώσανε, «Εχθές μόνο γλυτώσαμε λίγο το πολύ νερό γιατί ήρθε μια ερπυστριοφόρος, που την έφερε ο Δήμαρχος για να ανοίξουν το λαγκάδι, και όχι να καθαρίσουν τις γράνες», και συνεχίζει λέγοντας ότι «αν δεν καθαριστούν όλα σωστά, η κατάληξη μας θα είναι άσχημη και θα πνιγούμε. Αυτή τη φορά το γλυτώσαμε γιατί δύο βράδια ανοίγαμε αυλάκια μόνοι μας, όλη η γειτονία».

Δείτε εικόνες και βίντεο από την πλημμύρα:

{https://www.youtube.com/watch?v=n-6dSFw-qKQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=mQv53Dd4lBA}

{https://www.youtube.com/watch?v=mzBt-nHHxtM}

Keywords
Τυχαία Θέματα